Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die begrijpen hoe belangrijk goed en effectief klantcontact is voor élke onderneming. Wil jij hierin een rol vervullen bij ContactEngineers of bij één van onze klanten? Heb je een achtergrond op één van de volgende deelgebieden?

  • Databasemarketing en/of internet
  • Marketing/sales en affiniteit met IT-oplossingen
  • Klantenservice, klachtmanagement
  • Social media monitoring en webcare

Neem dan contact met ons op en we kijken of we je een uitdagende functie kunnen bieden!

Daarnaast hebben we op dit moment de volgende concrete vacature.

Mw. klantcontact auto importeur

(Locatie Amsterdam Zuidoost)

Ruim 7 jaar verrichten wij klachtmanagement en klantenservice activiteiten voor auto-importeurs. Voor een grote importeur gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost, vervullen we met 8 collega's de eerste- en tweedelijns van de afdeling Klantenservice.
Om de klanten van onze opdrachtgevers goede service te verlenen en een hoge klanttevredenheid te bereiken, is er per direct een vacature.

Je beantwoordt per telefoon en zeker ook per e-mail vragen en klachten van berijders en prospects. De vragen lopen uiteen van eenvoudige vragen over acties of adresgegevens van dealers tot meer technisch georiënteerde vragen. Affiniteit met auto's is een pré, maar kennis van autotechniek is niet echt nodig.

Wat vragen we van je?
Je functioneert goed binnen een klein team en durft zelf verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. Je bent enthousiast, klantgericht, empathisch, beschikt over overtuigende telefoonvaardigheden en commercieel gevoel. Daarnaast weet je goed met computers om te gaan en beheers je op uitstekende wijze de Nederlandse taal in woord én geschrift.

Ervaring bij een afdeling Klantenservice, zeker in combinatie met ervaring in het schrijven van zakelijke e-mails, is een pré. De functie zal in eerste instantie voor een periode van 4 maanden zijn. Bij gebleken geschiktheid bestaat kans op verlenging voor een langere periode. Parttime werken is eventueel mogelijk waarbij een minimum van 20 uur per week geldt. De afdeling Klantenservice is geopend op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

Wat bieden we?
Een leuke uitdagende functie in een nieuw en dynamisch team wat per 1 september een nieuwe start maakt. We bieden een marktconform salaris waarbij de reiskosten volledig worden vergoed.

Reageren?
Indien je jezelf kunt vinden in het profiel en wilt reageren op de vacature, willen we je vriendelijk verzoeken om je C.V. en motivatiebrief te sturen naar jankees@contactengineers.nl. We zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

Contactinformatie
Jan Kees van Mourik (directeur)
jankees@contactengineers.nl
088 - 678 67 00